• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Αναγνωστόπουλος – Πώς αιφνιδίασε και σκότωσε την κοπέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγνωστόπουλος – Πώς αιφνιδίασε και σκότωσε την κοπέλα

 

Πώς σκότωσε την κοπέλα
Άτομο με ικανότητες στη διαχείριση κρίσεων, καθώς κάτι τέτοιο επιβάλλεται το επάγγελμα του πιλότου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έστησε» με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της συζύγου του.
Πρώτη του κ΄ίνηση ήταν να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκονταν στο σαλόνι της μεζονέτας της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Έπειτα έθεσε τις προτεραιότητες του επιχειρησιακού του σχεδιασμού. Όπως φαίνεται περίμενε την κατάλληλη στιγμή που θα έβρισκε σε αδύναμη θέση την Κάρολαϊν και θα μπορούσε να την αιφνιδιάσει, χωρίς αυτή να μπορέσει να αμυνθεί. Υπενθυμίζεται΄ ότι η 20χρονη ήξερε πολεμικές τέχνες. Τελικά την σκότωσε στον ύπνο της στις 04:06 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.
Η Κάρολαϊν ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη και μισοκοιμισμένη στο κρεβάτι της σοφίτας. Ο 32χρονος άνδρας της όρμηξε και πριν αυτή προλάβει να αντιδράσει άρχισε με το χέρια της να σπρώχνει το πρόσωπο της συζύγου του στο μαξιλάρι.
Κράτησε για πέντε ολόκληρα λεπτά το κεφάλι της αδικοχαμένης κοπέλας σταθερό, με την 20χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει. Τελικά στις 04:11 η σύζυγος του και μητέρα της Λυδίας, αφήνει την τελευταία της πνοή από ασφυξία.
Από εκεί και έπειτα ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδιασμού του. Έπνιξε το σκυλί, το κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας, πήρε τα κοσμήματα της γυναίκας τους και τα τοποθέτησε αρχικά στην μπα γκαζιέρα της μηχανής του. Μετά από ημέρες τα πέταξε σε κάδο απορριμάτων, ενώ είπε ψέμματα για το πόσο που κλάπηκε από το σπίτι του.

Είμαι μετανιωμένος
Ο 32χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη συζυγό του Κάρολαϊν. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την Τρίτη, 21.06.2021, στις 10:00 το πρωί.
Νωρίτερα ο πιλότος που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε.
Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Κάρολαϊν και να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τη μητέρα της, για να της δώσει δύναμη.
Πλέον λέει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πως θέλει να τιμωρηθεί. Έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Κάρολαϊν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Από 5.000€ πρόστιμο σε δύο καταστήματα στην Πρέβεζα για παραβίαση ωραρίου

Κώστας Παππάς

Πάτρα: “Αμάν να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες” – Τι έλεγε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψη

Κώστας Παππάς

Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία – Τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στην ανήλικη κόρη του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..