• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αναβαθμίζεται ο Νίκος Χαρδαλιάς: Γίνεται υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβαθμίζεται ο Νίκος Χαρδαλιάς: Γίνεται υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναβαθμίζεται σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όπως επισημαίνει ο κ. Πέτσας τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δοκιμάστηκε από φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές. Τώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή, τον κορονοϊό. «Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα για την αντιμετώπισή του και απευθύνει έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ταυτόχρονα, αναθέτει τις αρμοδιότητες του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας» προσθέτει.
Σημειώνεται πως η ορκωμοσία του κ. Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Α. Σακελλαροπούλου. Επίσης με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναβαθμίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Στρατηγός ε.α. και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

12 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ, για την αξιοποίηση του κτηρίου του ΞENIA της Άρτας και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Κάστρου

Κώστας Παππάς

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για τους μικρούς ορεινούς Δήμους

Κώστας Παππάς

Μπορούμε να φέρουμε την Αλλαγή

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..