• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αμβρακικός κόλπος: Ψαράδες με παράνομα δίχτυα εντόπισε το Λιμενικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Αμβρακικός κόλπος: Ψαράδες με παράνομα δίχτυα εντόπισε το Λιμενικό

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του Λιμεναρχείου Πρέβεζας και του Α Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας, οργανώθηκε από τα στελέχη του γραφείου ασφάλειας Αμφιλοχίας με συνδρομή ΑΛΣ5936 Λιμεναρχείου Πρέβεζας νέα επιχείρηση, βραδινές ώρες της Τετάρτης 07 Αυγούστου, στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου
Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr οι λιμενικοί εντόπισαν δύο ερασιτέχνες αλιείς με ερασιτεχνικό σκάφος να ψαρεύουν με διακόσια (200) περίπου μέτρα απαγορευμένα δίχτυα εκ μεσινεζας,ενώ από την παράνομη δραστηριότητά τους, είχαν αλιεύσει τριάντα κιλά ψάρια .
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, παράλληλα κατασχέθηκαν τα παράνομα δίχτυα και το αλίευμα.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καιρός: Δύο διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά φέρνουν την κακοκαιρία – 4ήμερη πρόβλεψη

Κώστας Παππάς

Ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας “Γράμμα στον Ορέστη”

Κώστας Παππάς

Πόσα είναι τα σημερινά κρούσματα και που εντοπίζονται

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..