• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Αλλαγή σκυτάλης στη δημοτική παράταξη της Λίτσας Κιτσαντά
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή σκυτάλης στη δημοτική παράταξη της Λίτσας Κιτσαντά

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η Βάσω Αμπελογιάννη θα βρίσκεται στο εξής, στο πλευρό της Λίτσας Κιτσαντά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων μετά την παραίτηση του Στέφανου Παπακίτσου. Ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας λόγω κυρίως των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα και υπέβαλε την παραίτησή του για να τον διαδεχθεί η Βάσω Αμπελογιάννη, διοικητική υπάλληλος στο Νοσοκομείο Άρτας και με πλούσια πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση ως Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Άρτα, Γραμματέας Ν.Τ Άρτας ΑΔΕΔΥ, Μέλος Γ.Σ ΑΔΕΔΥ και Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική κίνηση της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής:
Η δημοτική μας κίνηση, ευχαριστεί τον φίλο και συνοδοιπόρο μας Στέφανο Παπακίτσο, για την μέχρι σήμερα προσφορά και τη δράση του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, αλλά και έξω από αυτό. Τον ευχαριστούμε για την αγωνιστικότητα και την σημαντική παρουσία του στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της Άρτας, για τη συμμετοχή του σε τοπικές δράσεις, πρωτοβουλίες και κινήματα, αλλά και για το ήθος και την ανιδιοτελή στάση που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας.


Με την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για λόγους κυρίως επαγγελματικούς, που καθιστούν δύσκολη την συνεχή παρουσία του, ανοίγει ο δρόμος της εναλλαγής και της εμπλοκής νέων προσώπων της δημοτικής μας κίνησης στα αυτοδιοικητικά πράγματα το υ Δήμου μας. Η ανανέωση αυτή θεωρούμε ότι θα ωφελήσει πολλαπλώς όχι μόνο τη δική μας δημοτική κίνηση, αλλά και όλη τη διαδικασία και δημοκρατική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Η φίλη μας Βάσω Αμπελογιάννη, που διαδέχεται τον Στέφανο, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει σημαντικά σ΄αυτό, με τον λόγο και την αγωνιστική της δράση.

Ο φίλος μας Στέφανος Παπακίτσος, ως καταξιωμένος γιατρός, θα συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο και ως ενεργός πολίτης, θα είναι πάντα δίπλα μας στους πολυμέτωπους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες των καιρών μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά!
Άρτα, 13-1-2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κίνδυνος κατάρρευσης των ενεργειακών εταιρειών και επιπτώσεις στους καταναλωτές και στην αγορά

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στα Γιάννενα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..