• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Έχει προσληφθεί με μέσο “Με έναν τενεκέ τυρί” – Επίθεση προέδρου ειδικών φρουρών σε πρόεδρο αστυνομικών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει προσληφθεί με μέσο “Με έναν τενεκέ τυρί” – Επίθεση προέδρου ειδικών φρουρών σε πρόεδρο αστυνομικών

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκο εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

“Πιστέψατε ότι ήταν ειδικοί φρουροί αυτοί; Δεν ήταν. Σας ξεκαθαρίζω ότι όσοι φωτογραφίζουν ειδικούς φρουρούς αλλά δεν το λένε πονηρά, συμπεριφέρονται προβοκατόρικα, διότι ο αστυνομικός εκεί – και εμένα δεν με απασχολεί, ούτε με ακούσατε ποτέ να πω από πού προέρχεται – δεν είναι ειδικός φρουρός. Είναι αστυνομικός των πανελληνίων κι αν κάποιος θα έπρεπε να απολογείται, είναι εκείνος που τους εκπροσωπεί και όχι οι ειδικοί φρουροί. Καταγγέλλω λοιπόν ότι αυτές οι φωτογραφικές πονηριές και από τον κ. Ραγκούση και από τον κ. Γερακαράκο είναι προβοκατόρικες και στοχοποιούν τους ειδικούς φρουρούς άδικα.

Εκεί είναι ένας αστυνομικός , μεταξύ άλλων αστυνομικών συναδέλφων μου, που κατακρεουργείται από το πρωί έως το βράδυ. Καταδίκασα την εικόνα, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε και το τεκμήριο της αθωότητας. Γιατί στους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους το αναγνωρίζουμε και ένα αστυνομικό όργανο της τάξης το έχουμε κρεμάσει στα μανταλάκια; Δεν ήταν ειδικός φρουρός. Και αναλογίζομαι. Αν ήταν ειδικός φρουρός τι θα γινόταν σήμερα από τον κ. Ραγκούση και τον κ. Γερακαράκο;” είπε ο κ. Ντούμας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ λέγοντας: “Δεν μπήκε στην Αστυνομία ούτε με πανελλαδικές, ούτε εκπαιδεύτηκε. Καθόλου, μηδέν μέρες. Έχει υποχρέωση σε έναν βουλευτή που τον έβαλε στην Αστυνομία και ξέρετε πώς προσελάμβανε η Αστυνομία. Και εγώ δεν το θεωρώ κακό. Τον τενεκέ τυρί που λέει, εγώ το σέβομαι γιατί τότε έτσι ήταν τα πράγματα. Με τον τενεκέ τυρί λοιπόν αυτοί που προσλήφθηκαν στην Αστυνομία δεν μπορεί να είναι κριτές αστυνομικών που δίνουν τη ζωή τους, δίνουν τον αγώνα τους, τον μόχθο τους και κάνουν και λάθη, πολύ σοβαρά λάθη, όπως τα καταδικάσαμε. Ντροπή σε αυτούς που στοχοποιούν και ειδικούς φρουρούς και αστυνομικούς. Ντροπή στον κ. Ραγκούση, ντροπή στον κ. Γερακαράκο. Ντροπή τους”.

πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αύριο η απολογία της Έφης Κακαραντζούλα – Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Κώστας Παππάς

Αντώνης Συκάρης: «Υπέκυψε στη νόσο του υψομέτρου» λέει φίλος του ορειβάτη

Κώστας Παππάς

Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..