• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Έρχονται χιόνια σε λίγες ημέρες – Πρόβλεψη για ουκρανικό ψύχος – Λιτανείες από την εκκλησία
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έρχονται χιόνια σε λίγες ημέρες – Πρόβλεψη για ουκρανικό ψύχος – Λιτανείες από την εκκλησία

Βουτιά της θερμοκρασίας με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς βοριάδες
Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη, με κύριο χαρακτηριστικό το κρύο, το οποίο έρχεται στη χώρα μας από την Ουκρανία και την Τουρκία.
Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κατά 10 βαθμούς, θα κάνουν την εμφάνισή τους θυελλώδεις βοριάδες και βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Στη μεταβολή αυτή ευθύνεται ψυχρός αέρας, ο οποίος μέσω της Ουκρανίας και της Τουρκίας θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει και τη χώρα μας, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο.
Παράλληλα, ο κύριος Τσατραφύλλια δεν αποκλείει χιόνια στα ορεινά, χαρακτηριστικό της μεταβολής του καιρού.

Τι προβλέπει ο δάσκαλος της ελληνικής μετεωρολογίας για τον υπόλοιπο Οκτώβρη
Ο καιρός συνεχίζει να θυμίζει… καλοκαιράκι με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σύμφωνα με τον θρύλο της ελληνικής μετεωρολογίας, Νίκο Πρεζεράκο, θα συνεχιστεί.
Ο πρώην διευθυντής της ΕΜΥ και δάσκαλος των περισσότερων μετεωρολόγων στην Ελλάδα ανέφερε πως η καλοκαιρία θα συνεχιστεί ωστόσο από τις 16 μέχρι 20 Οκτωβρίου θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα Ανατολικά .

Η Εκκλησία έβαλε τα «μεγάλα μέσα» ανταποκρινόμενη με τον τρόπο αυτόν στην αγωνία του κόσμου που δεν έχουν δει σταγόνα βροχής εδώ και πάνω από έναν χρόνο. «Λύση», η λιτανεία «επί της μάστιγος της ανομβρίας». Δεήσεις και λιτανείες για να βρέξει, έγιναν σε πολλές περιοχές της χώρας, από το Αργος και τα Κύθηρα, μέχρι τη Λέσβο, Άνδρο, Σύρο Μύκονο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μερική έκλειψη ηλίου σε λίγα λεπτά ορατή στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Άρτας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ για την σημασία της ιχνηλασιμότητας των τροφίμων

Κώστας Παππάς

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή – Για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..