• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Έργο αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ Ωρωπού Δήμου Πρεβέζης
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έργο αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ Ωρωπού Δήμου Πρεβέζης

Υπεγράφη χθες μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και της αναδόχου εταιρίας ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Βελτίωση Αγροτικού Δρόμου Τ.Κ Ωρωπού”.
Το έργο προυπολογισμού 79.314,23 ευρώ χρηματοδοτείται από το το Πρόγραμμα “Αγροτικής Ανάπτυξης ( Π.Α.Α 2014-2020) Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3 και αφορά στην ασφαλτόστρωση υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ Ωρωπού σε εκτός σχεδίου περιοχή .
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει εργασίες που βελτιώνουν την αγροτική οδό (γεωμετρικά στοιχεία, οριζοντιογραφικά και υψομετρικά χαρακτηριστικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία κλπ) χωρίς να θίγονται όμορες ιδιοκτησίες.
Ο αμμοχαλικοστρωμένος σήμερα χωματόδρομος πλάτους 4 μέτρων και συνολικού μήκους 1.132 μέτρων βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βατότητας λόγω συχνής διέλευσης αγροτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου και της πλημμελούς συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η βελτίωσή του θα διευκολύνει σημαντικά την διέλευση των οχημάτων που κινούνται καθημερινά στην περιοχή εξυπηρετώντας δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατάληψη σε Γυμνάσια και Λύκεια της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ρεσιτάλ Βιολιού στην Ακρόπολη του Κάστρου της Άρτας στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ»

Κώστας Παππάς

“Μία ελπίδα γεννιέται” στον Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..