• Home
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Ένταξη των Τ.Κ. Αγνάντων και Κτιστάδων στη ΔΟΥ Άρτας»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ένταξη των Τ.Κ. Αγνάντων και Κτιστάδων στη ΔΟΥ Άρτας»

 

Στην Δ.Ο.Υ. Άρτας θα υπάγονται στο εξής οι Τοπικές Κοινότητες Αγνάντων και Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Η απόφαση δημοσιεύτηκε και επίσημα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Δ.ΟΡΓ.Α 1093958 ΕΞ 2021: Τροποποίηση της υπό στοιχεία Δ.ΟΡΓ.Α 1125859 ΕΞ2020/23-10-2020 απόφασης του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων).

Η Ένωσή μας εδώ και πολλάέτη επιδίωκε με παρεμβάσεις σε όλους τους αρμόδιους φορείς(ΑΑΔΕ, Υπ.Οικονομικών, Βουλευτές, Επιμελητήριοκλπ) να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα των κατοίκων για μεταφορά των δύο κοινοτήτων στη ΔΟΥ Άρτας καθώςανήκαν διοικητικά στην Άρτα αλλά, παραδόξως, φορολογικά στα Ιωάννινα! Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μια τόσο μεγάλη αδικία επιτέλους διορθώθηκε.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πόσο αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές – Οι πίνακες με τα τελικά ποσά

Κώστας Παππάς

Αναβάθμιση Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Μέχρι το 11 το βράδυ το ωράριο για εστιατόρια, κανένα πρόστιμο λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..