• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ένα ακόμη έργο στη Λιμίνη: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμη έργο στη Λιμίνη: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων

Χρήστος Τσιρογιάννης: « Στις εκλογές αποφασίζουμε αν θέλουμε «άρτο και θεάματα» ή αν θέλουμε «Άρτα και έργα». 
Ένα ολοκληρωμένο έργο απέκτησε πλέον η περιοχή της Λιμίνης, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Αγίας Τριάδας Κεραματών και του Γλυκορίζου, αφού μπήκε και ο νέος ασφαλτικός τάπητας στο έργο που αφορούσε την κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων. Πρόκειται για έργο που υλοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) με συνολικό  προϋπολογισμός του έργου 5,5 εκατομμύρια ευρώ.  
Η ολοκλήρωση του έργου, σηματοδοτεί μια ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που έγινε πράξη με την περιοχή της Λιμίνης να αποκτά πλέον δικό της αποχετευτικό δίκτυο, συνολικού μήκους 8 χλμ.
Για το έργο ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε: «Στις εκλογές θα πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν αν θέλουμε «άρτο και θεάματα» ή αν θέλουμε «Άρτα και έργα». Να σκεφτούν σοβαρά οι πολίτες αν θέλουν έργα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη ζωή τους ή αν τους αρκεί μια αντιγραφή θέσεων, που δείχνει ότι την επόμενη ημέρα τα έργα θα σταματήσουν».  

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στην Πρέβεζα: 47χρονος που αγνοούνταν για μέρες βρέθηκε απαγχονισμένος σε δάσος

Κώστας Παππάς

Σχολεία: Μέχρι πότε παρατείνεται το διδακτικό έτος – Δεν θα γίνουν προαγωγικές και απολυτήριες, στις 14 Ιουνίου οι Πανελλαδικές

Κώστας Παππάς

Προς εξαγορά του Αρχοντικού Παπακώστα ο Δ. Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..