• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Έναρξη του δικτύου Καφέ Κάδου (Αποκομιδή Βιοαποβλήτων) στην περιοχή «Τρίγωνο» του Δήμου Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έναρξη του δικτύου Καφέ Κάδου (Αποκομιδή Βιοαποβλήτων) στην περιοχή «Τρίγωνο» του Δήμου Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει την έναρξη της αποκομιδής των Βιοαποβλήτων από την πόλη της Άρτας και συγκεκριμένα από την περιοχή «Τρίγωνο» με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του Καφέ Κάδου δίπλα στο υπάρχον δίκτυο του Πράσινου (Κοινά Απορρίμματα) και Μπλε (Ανακυκλώσιμα υλικά – συσκευασίες) κάδου.
Παρακαλούνται οι Δημότες που κατοικούν στην περιοχή του «Τριγώνου» και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία διαλογής των Βιοαποβλήτων τους, όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο:2681072910 της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ώστε να πάρουν επιπλέον πληροφορίες και αναγκαία υλικά (καδάκια κουζίνας, βιοδιασπόμενες σακούλες κ.λπ.), ενώ παράλληλα να δηλώσουν τα ακριβή στοιχεία διαμονής τους και την επιθυμία – δήλωση για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Που εντοπίζονται τα 2.018 νέα κρούσματα – Πόσα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ματαίωση όλων των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Αρταίων – Νικολάου Σκουφά – Πρεβέζης

Κώστας Παππάς

H οδική σύνδεση Ιόνιας Οδού- Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..