• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα Έκτακτο Δελτίου Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, το οποίο αφορά και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμενόμενης κακοκαιρίας, είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη και η πτώση της θερμοκρασίας.
Ειδικότερα η Ήπειρος θα επηρεαστεί από αργά το βράδυ του Σαββάτου (26 Φεβρουαρίου) και την Κυριακή. Λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και Δήμων, συνιστά δε στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία: 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στον λόφο της Ανάληψης

Κώστας Παππάς

Τέσσερις συλλήψεις για πόκα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Μια «ημερίδα» ενημέρωσης στους μαθητές για την διαχείριση Βιοαποβλήτων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..