ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση Ζωγραφικής «Σημεία Ονείρων»

ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7:30 το απόγευμα, θα εγκαινιάσουμε και θα φιλοξενήσουμε για 20 μέρες (έως τις 20/10/2023) την Έκθεση Ζωγραφικής «Σημεία Ονείρων», η οποία λίγες μέρες πριν παρουσιάστηκε στο Παρίσι στη γκαλερί του ιστορικού ελληνικού βιβλιοπωλείου «Δεσμός».
Ο ζωγράφος Μπάμπης Πυλαρινός συνάντησε τη ποιήτρια Νόνη Σταματέλου στην καρδιά της πανδημίας. Από τη συνεργασία τους προέκυψε η Έκθεση Ζωγραφικής «Σημεία Ονείρων» η οποία περιλαμβάνει 22 έργα που συνοδεύονται αντίστοιχα από ποιητικά κείμενα.
Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκονται μαζί μας ο ίδιος ο ζωγράφος Μπάμπης Πυλαρινός και η ποιήτρια Νόνη Σταματέλου, όπου θα παρουσιάσουν την Έκθεση και θα συζητήσουν μαζί μας.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 20/10/2023, τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο,απόγευμα, από τις 19:00 έως τις 21:00,.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στην Πρέβεζα το 1ο FIBA 3×3 Greece Tour από 24 έως 26 Αυγούστου- Ένα παιχνίδι για όλους!

Κώστας Παππάς

Φρίκη στην Ήπειρο – Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος που έσερνε το γαϊδουράκι – Την παραίτηση ζητά η αντιπολίτευση

Κώστας Παππάς

Το Θεατράκι στο Κάστρο ανοίγει τις πύλες του ως χώρος εκδηλώσεων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..