• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο οι λογαριασμοί και τα δρομολόγια με το ελικόπτερο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο οι λογαριασμοί και τα δρομολόγια με το ελικόπτερο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με στόχο να βρεθούν τα πραγματικά κίνητρα του άγριου εγκλήματος.
«Μέχρι αυτή την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Αναφορικά με τα σενάρια που ήθελαν τον πιλότο να «πήγαινε κάποια περίεργα ταξίδια», δεν έχει φανεί κάτι περίεργο, σημειώνουν με τις πληροφορίες του σταθμού.
Παρά το γεγονός οτι ο 33χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, όταν μπήκε στη φυλακή άρχισε να υποστηρίζει ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας», υποστηρίζει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κώστας Παππάς

Σοκ : Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του

Κώστας Παππάς

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θα σε πνίξουν στη φυλακή» φώναζε το πλήθος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..