• Home
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • Άρτα: Παρουσίαση του βιβλίου – ποιητική συλλογή της Αριάδνης Καρνασοπούλου – Παπάκου με τίτλο “Στης μνήμης τα σοκάκια”
ΒΙΒΛΙΟ

Άρτα: Παρουσίαση του βιβλίου – ποιητική συλλογή της Αριάδνης Καρνασοπούλου – Παπάκου με τίτλο “Στης μνήμης τα σοκάκια”

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Βιβλίου” Άρτας και το “Λύκειον των Ελληνίδων Άρτας” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου – ποιητική συλλογή της Αριάδνης Καρνασοπούλου – Παπάκου με τίτλο “Στης μνήμης τα σοκάκια”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19,30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ΄Αρτας (Κοσμά Αιτωλού 8).
Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ρένα Τριχιά – Μανακανάτα (φιλόλογος). Θα μιλήσουν οι : Γιώργος Πριόβολος (οικονομολόγος, Dr παιδαγωγικών επιστημών) και Θωμάς Γκέτσης (εκπαιδευτικός) . Η Ιωάννα Μάτου (καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας) θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο. Θα χαιρετήσει η κόρη της Αριάδνης Καρνασοπούλου – Παπάκου , Αικατερίνη Γιώτη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«γάμος στις φλόγες» του Δημήτρη Βλαχοπάνου τη Δευτέρα 30 Μάη, 7.30 μ. μ. στον δήμο Ζωγράφου

Κώστας Παππάς

Συνέντευξη του συγγραφέα Δημήτρη Σαρρή στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη – «Ο ήρωας του μουντιάλ»

Κώστας Παππάς

Βιβλιοπαρουσίαση “Σικελιανικών” το νέο βιβλίο του συγγραφέα και φιλολόγου Δημήτρη Σπ. Τσερέ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..