• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Οδηγούσε υπό την επίδραση αλκοόλ χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Οδηγούσε υπό την επίδραση αλκοόλ χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη  στην Άρτα για επικίνδυνη οδήγηση
Διαπιστώθηκε να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη οδηγώντας μοτοσικλέτα υπό την επίδραση οινοπνεύματος, ενώ επιχείρησε να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς
Συνελήφθη χθες (01-06-2024) το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί μοτοσικλέτα, παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη, ενώ αγνόησε σήμα στάσης των αστυνομικών επιχειρώντας να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη μοτοσικλέτα και ύστερα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος, ενώ επιπλέον στερούνταν και άδειας ικανότητας οδήγησης.
Από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, που επιλήφθηκε της προανάκρισης, βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δράστης διαρρήξεων – κλοπών και στη Πρέβεζα ο 46χρονος που συνελλήφθη στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Κέρκυρα: Θρήνος στην κηδεία της Κορίνας – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Κώστας Παππάς

Σοκ στην Πάτρα: 46χρονος κρεμάστηκε σε πλατεία – «Πάγωσαν» οι περαστικοί

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..