ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρτα: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κ.Π.Ν.Α.

 

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 & ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φορέα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ.κ. Καλλινίκου, του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικόλαου Κακοχρήστου& του Προέδρου του Κέντρου κ. Πατήλα Κωνσταντίνου.
Παρευρέθησαν ο πρ. Βουλευτής Άρτας κ. Γκόκας Χρήστος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γκολομάζος Ιωάννης, η εκπρόσωπος από την Διεύθυνση Α΄/ θμιας Εκπαίδευσης Άρτας Προϊσταμένη Γ΄ Προσωπικού κ. Γεωργούλα Ουρανία, η Δ/ ντρια των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ κ. Μιχάλη Ελένη, οι εργαζόμενοι από το «Πολυδύναμο» ΚΕΘΕΑ Άρτας & οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης.
Το φλουρί έπεσε στο ΚΕΘΕΑ με την ευχή όλων οι δομές Ψυχικής Υγείας για την Πρόληψη-Θεραπεία & Κοινωνική Επανένταξη να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους με την στήριξη της πολιτείας, σε μία περίοδο που επιβαρύνονται οι δείκτες ψυχοκοινωνικής υγείας και αυξάνονται τα αιτήματα βοήθειας.

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα: Στον ανακριτή ο 37χρονος για την απολογία του – Τι υποστηρίζει

Κώστας Παππάς

Έναρξη σχολικής χρονιάς: Μεγάλα τα κενά στα σχολεία – Λείπουν 30.000 εκπαιδευτικοί

Κώστας Παππάς

Χρήστος Μπαϊλης: “Αποφασίζουμε για την Πρέβεζα της Νέας Εποχής”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..