• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Ιατρικό συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων”
ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

Άρτα: Ιατρικό συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων”

Στην Άρτα από το μεσημέρι της Παρασκευής 14/6 έως το βράδυ του Σαββάτου 15/6, η Β Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η Καρδιολογική Κλινική του Γ Ν Άρτας, ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας και η Ακαδημαϊκή Εταιρεία Άρτας διοργανώνει στην Άρτα στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων”.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αρταίων και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξέλιξη κορονοϊού στην Ήπειρο Τετάρτη 6 Μαΐου

Κώστας Παππάς

Αγία Θεοδώρα Άρτας – “Σήμερον κρεμάται επί ξύλου “

Κώστας Παππάς

Με συμμετοχή πολλών επαγγελματιών και φορέων η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Philoxenia

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..