• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα: Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Δύσκολες ώρες και ένα πολύωρο χειρουργείο για τον 14χρονο που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα χθες στην Άρτα. Μετά το πολύωρο χειρουργείο  οι γιατροί ειναι αισιόδοξοι ενώ επισημαίνουν  ότι τα επόμενα 2 εικοσιτετράωρα ειναι κρίσιμα.
Ο 14χρονος μαθητής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων. Σήμερα οι γιατροί θα υποβάλουν τον μαθητή από την Άρτα σε κρίσιμο χειρουργείο στον εγκέφαλο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το χειρουργείο θα είναι πολύωρο, ενδεχομένως να κρατήσει πάνω από 6-7 ώρες. Στη συνέχεια ο 14χρονος θα παραμείνει για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Άρτα
Ο 14χρονος είχε βγει να πει τα κάλαντα στην Άρτα, όπου διαμένει, ωστόσο ξαφνικά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στην Άρτα που εφημέρευε. Εκεί διασωληνώθηκε αμέσως από τους γιατρούς αλλά στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε επέμβαση καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.
Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασης του και προκειμένου να του γίνουν περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτόν προγραμματίστηκε πτήση αεροσκάφους του ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδή του στο Παίδων.
Άμεσα το παιδί βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωλημένο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Έχασε τη μάχη για τη ζωή» η 22χρονη που έπεσε από ύψος 8 μέτρων

Κώστας Παππάς

Πιστές στο ραντεβού τους οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου κατά την έναρξη τηςνέας σχολικής χρονιάς

Κώστας Παππάς

Εμπορικός Σύλλογος Άρτας επιστολή διαμαρτυρίας σε πρωθυπουργό και βουλευτές για το click away

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..