• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Γιάννη Μανιάτη
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άρτα: Εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Γιάννη Μανιάτη

Η Εταιρία Ελληνικών Θεμάτων στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για ενημέρωση,την πρόκληση δημόσιας συζήτησης με τους συμπολίτες μας και την ανάδειξη της περιοχής μας, διοργάνωσε ανοικτή συζήτηση στις 9 Νοεμ. 2022 ημέρα Τετάρτη στον Δημοτικό χώρο “ΔΙΩΝΗ”και με θέμα : Ενέργεια και κλιματική αλλαγή-Ανάγκες Περιορισμοί Δυνατότητες-.
Προσκεκλημένος ομιλητής ο καθηγητής πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην υπουργός κύριος Ιωάννης Μανιάτης ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του για την Ελλάδα και ΕΕ.
Με επιχειρήματα ανέπτυξε την κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο μιλώντας για τις μεταβολές και αλλαγές που ήδη συντελούνται καθώς και τις συμφωνίες που αναμένεται να υλοποιηθούν σε ένα περιβάλλον ευμετάβλητο και επικίνδυνα ανταγωνιστικό.
Μετά την αρχική τοποθέτηση ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους συμπολίτες μας.
Την επομένη – με την πολύ σημαντική συνδρομή της Εφορίας Αρχαιοτήτων Άρτας – , ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας και έλαβε μια ευρύτερη ενημέρωση για την ιστορία της περιοχής με αποτέλεσμα να εκφραστεί πολλές φορές με μεγάλο θαυμασμό για τον ιστορικό πλούτο της πόλης μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωσή μας οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την προσπάθεια της ΕΤ.ΕΛ.ΘΕ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥΛΗ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσπρωτία: Υπάλληλος του δήμου Φιλιατών πέταξε κουτάβια στα σκουπίδια κατ’ εντολή του αντιδημάρχου

Κώστας Παππάς

Συναυλία θρησκευτικής μουσικής στον Αγιο Κωσταντίνο Πρέβεζας.

Κώστας Παππάς

Προέγκριση διακήρυξης του υποέργου: “Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού Παλαιοκάτουνο – Βαρκά”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..