• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Έστειλαν στην φυλακή φυγόποινο καταδικασμένο για ναρκωτικά
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Έστειλαν στην φυλακή φυγόποινο καταδικασμένο για ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η τελεσίδικη δικαστική απόφαση
Άλλαξε νομό, αλλά όχι και περιφέρεια, ένας αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, καθώς είχε καταφύγει στην Άρτα όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η τελεσίδικη δικαστική απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ κι έτσι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη – Άρπαξε 10.000 ευρώ από το ζευγάρι

Κώστας Παππάς

Παρίσταναν τον γιατρό και πήραν από ηλικιωμένη 2.000€ και 50 χρυσές λίρες

Κώστας Παππάς

Αλ. Καχριμάνης στη Πρέβεζα: “Να πάμε την Ήπειρο ακόμη ψηλότερα”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..