• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα: Άντρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Συναγερμός στις Αρχές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Άντρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Συναγερμός στις Αρχές

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στα  Πετσάλια, Αιτωλοακαρνανίας της Τοπικής Κοινότητας Πατιοπούλων , το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας , όταν ένας άντρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας, που φέρεται να εκτελούσε αγροτικές εργασίες, βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από το βαρύ μηχάνημα, ενώ η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε άμεσα με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πηγές, τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας έφτασαν ταχύτατα στον τόπο του δυστυχήματος, προσπαθώντας με κάθε μέσο να απεγκλωβίσουν το θύμα. Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις πρώτες εικόνες να είναι συγκλονιστικές. Το βαρύ όχημα, αναποδογυρισμένο, έχει προκαλέσει σκηνές τρόμου και ανησυχίας σε όσους βρίσκονται στο σημείο, με τους πυροσβέστες να παλεύουν με το χρόνο για να απομακρύνουν το τρακτέρ και να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα.

Η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό η κατάσταση που βρίσκεται ο άντρας. Ιατρικό προσωπικό είναι σε επιφυλακή, ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη του συμβάντος.

νεότερη ενημέρωση…

ο άτυχος άνδρας κατέληξε από αιμορραγία λίγη ώρα μετά τον απεγκλωβισμό του

 

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το πρώτο σχολείο στην Ελλάδα που κλείνει λόγω κοροναϊού

Κώστας Παππάς

Η Κρήτη αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Κώστας Παππάς

Βαρύ το κλίμα στις εργατικές κατοικίες στην Άρτα – Συγγενής του 33χρονου περιγράφει το περιστατικό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..