ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγιο Φως: LIVE η τελετή Αφής στα Ιεροσόλυμα

Δείτε απευθείας την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. Και φέτος, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό η εικόνα είναι διαφορετική, καθώς σε σχέση με άλλες χρονιές στον χώρο βρίσκονται λιγότερα άτομα.
Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που θα λάβει σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, το Άγιο Φως, Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα γίνει χωρίς τιμές Αρχηγού Κράτους. Θα το μεταφέρουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος και στη συνέχεια με μέριμνα του κράτους θα διανεμηθεί σε πόλεις της Ελλάδας. Το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18.30 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα

Κώστας Παππάς

Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου πρόσβασης στους πεζόδρομους

Κώστας Παππάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος επί της ΕΟ πλησίον της οδού Ελ. Βενιζέλου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..