ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΙΝΤΕΟ – “Όχι” στο εργασιακό νομοσχέδιο και από την Άρτα

Μαζική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων και στην Άρτα στην απεργιακή κινητοποίηση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Κιλκίς και από εκεί ξεκίνησε η πορεία που διέσχισε το κέντρο της πόλης και κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο.

Στην απεργία, που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, Εργατικά Κέντρα καθώς και άλλοι εργασιακοί φορείς και συλλογικότητες, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα διαμαρτυρηθήκαν για το νομοσχέδιο – έκτρωμα όπως το χαρακτηρίζουν το οποίο έρχεται να καταργήσει κατακτήσεις αιώνων. Κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο» καθώς αιχμή του δόρατος για τους εργαζόμενους είναι η υπεράσπιση του 8ώρου, των συλλογικών συμβάσεων και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Related posts

Lockdown2: Ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί και τα δημοτικά, κλειστά τα φροντιστήρια στην καραντίνα

Κώστας Παππάς

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κορωνοϊό

Κώστας Παππάς

Τραγωδία σε τροχαίο – Νεκρός 21χρονος οδηγός ακρωτηριάστηκε η 15χρονη αδελφή του

Κώστας Παππάς

1 comment

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..