ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα τα ποδήλατα αύριο στους δρόμους της Άρτας

«Ποδηλατώ και μετακινούμε στην πόλη μου »
Παγκόσμια ημέρα Ποδήλατου η αυριανή η 3η Ιουνίου, και σε μια συμβολική κίνηση ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας Περικλής Ζώτος, προτρέπουν όλους τους δημότες, να προτιμήσουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, για την εργασία τους, για την άθλησή τους, για την διεκπεραίωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στο κέντρο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Άρτα μπορεί να γίνει η πόλη του ποδηλάτου.

Με την καθημερινή χρήση του όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, μετακινούμαστε γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόστος, βελτιώνουμε την υγεία μας μέσω της άσκησης, προστατεύουμε το περιβάλλον και μειώνουμε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη μας.

Επίσης, για τους πολίτες που απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις ποδηλατοβόλτες τους, ο Δήμος Αρταίων, στην είσοδο του Δημαρχείου κοινόχρηστα ποδήλατα τα οποία διατίθενται δωρεάν με χρήση της αστυνομικής ταυτότητας. Τέλος, σε διάφορα σημεία του Δήμου έχουν τοποθετηθεί και ειδικές θέσεις στάθμευσης για τα ποδήλατα, τις οποίες ο Δήμος επεκτείνει συνεχώς.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύσταση Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κορωνοϊού στο Δήμο Αρταίων – Πως λειτουργεί

Κώστας Παππάς

Μία «ανάσα» φροντίδας και σεβασμού για τα βρέφη και τις μητέρες τους στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κτίριο στην πλατεία Αγίου Δημητρίου

Κώστας Παππάς

Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ πως δρούσε το κύκλωμα με τη χασισοφυτεία στη Γέφυρα Καλογήρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..