ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ψήφισμα για τον αδόκητο θάνατο του Αχιλλέα Μπιστιόλη

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος κτηνίατρος Αχιλλέας Μπιστιόλης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον χώρο της αυτοδιοίκησης από πολλές θέσεις.
Στην πολύχρονη διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, νομαρχιακός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη και αντινομάρχης, ενώ πριν λίγους μήνες είχε ορκιστεί περιφερειακός σύμβουλος, καταλαμβάνοντας τη θέση της Νατάσας Τύρου- Ούζα, μετά την παραίτησή της για να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, ενώ η κηδεία θα γίνει στην Μπάφρα.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου για τον Αχιλλέα Μπιστιόλη
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του τ. Περιφερειακού Συμβούλου Αχιλλέα Μπιστιόλη, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 ΄΄Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης΄΄ (ΦΕΚ 87/ Α’ /7-6- 2010), όπως ισχύει.
2. Τον Κανονισμό λειτουργίας του
3. Την τοποθέτηση του Προέδρου του, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος, την πολύχρονη συμμετοχή του στα κοινά, ως Νομαρχιακού Συμβούλου, Αντινομάρχη, Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβούλου, ως και την εν γένει προσφορά του στους πολίτες κατά τη διάρκεια της μακράς επιστημονικής – δημοσιοϋπαλληλικής του καριέρας
Αποφασίζει ομόφωνα
(απόφαση 12/45/25-9-2019)
1. Να παραστούν όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2. Αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.
3. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Related posts

Επίσκεψη Δημάρχου στις πληγείσες από χαλάζι περιοχές του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Εκδήλωση Παρουσίασης του Έργου InClust στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Θετική στον κορονοϊό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..