• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Χριστόφορος Σιαφάκας: «Τα καλύτερα που δεν έχουν έρθει, θα τα φέρουμε εμείς»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστόφορος Σιαφάκας: «Τα καλύτερα που δεν έχουν έρθει, θα τα φέρουμε εμείς»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί»,Σιαφάκας Χριστόφορος συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε την Πέμπτη 20/07/2023 τη δημοτική αγορά της πόλης μας, τα καταστήματα επί της οδού Πριοβόλου γύρω από τη δημοτική αγορά και την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ( ΔΥΠΑ ), πρώην ΟΑΕΔ.
Ο κ. Χριστόφορος Σιαφάκας συνομίλησε με εκθέτες προϊόντων, παραγωγούς, πωλητές, επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες και υπαλλήλους των καταστημάτων, αλλά και με τους καταναλωτές, έχοντας τη χαρά της άμεσης επαφής με τον κόσμο, ακούγοντας από όλους τους προβληματισμούς τους, τις επισημάνσεις τους, τις απόψεις και τις ιδέες τους, αλλά και όλα όσα περιμένουν να υλοποιηθούν για να έχουμε μια πόλη αντάξιά μας. Ο κ. Σιαφάκας έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις, δείγμα της ευρύτατης υποστήριξης από την πλειονότητα των δημοτών μας προς το πρόσωπό του.
Με το πέρας της επίσκεψής του στηδημοτική αγορά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κοινή είναι η διαπίστωση για την ελλιπή καθαριότητα στους χώρους της λαϊκής, με συνέπεια πολλές φορές την μη ομαλή λειτουργία της, αλλά και για την μη ύπαρξη εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων. θα πρέπει να παρθούν μέτρα και να γίνουν παρεμβάσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας της λαϊκής, όπως επίσης κάθε θέμα που προκύπτει είναι χρέος μας να τακτοποιείται άμεσα.

Ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου προβάλλει επιτακτικός μέσα από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και θα το κάνουμε πράξη, έχοντας στενή συνεργασία με τους παραγωγούς, εκθέτες και επαγγελματίες, που είναι και οι καλύτεροι γνώστες των αναγκών της δημοτικής αγοράς. Επανεξέταση του κανονισμού λειτουργίας της με στόχο κυρίως την προσέλκυση περισσότερων εκθετών-παραγωγών, ώστε να διατίθεται μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Στόχος μας η εύρυθμη λειτουργία και η αναβάθμισή της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ίδιων των δημοτών μας».
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την προϊσταμένη Ευθαλία Τσιαμπούλα και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Μετά την επίσκεψή του στην υπηρεσία ο κ. Χριστόφορος Σιαφάκας δήλωσε:
«Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό έργο επιτελεί η ΔΥΠΑ μέσω των κοινωνικών παροχών της, των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων (55-67), αλλά και αξιοποίησης προσωπικού ΑΜΕΑ προς το Δήμο, την ΔΕΥΑ και την ΑΔΑΕ. Σαν δημοτική αρχή θα συνδράμουμε από την πλευρά μας στο έργο της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο ενίσχυσης της απασχόλησης. Στην υλοποίηση της κοινωνικής μας πολιτικής θα αξιοποιήσουμε όλους του πόρους και τα εργαλεία μέσα από μια αγαστή συνεργασία, γιατί μόνο όταν υπάρχει συνεργασία φορέων, μπορούν να δοθούν άμεσες λύσεις στα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών» .
Κλείνοντας ο κ. Σιαφάκας ανέφερε ότι «Κάθε μέρα στους δρόμους και στις γειτονιές της Άρτας είναι μια όμορφη μέρα, γιατί είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της πόλης επιθυμούν αλλαγή πολιτικής και νοοτροπίας. Η συνέχεια και ο αγώνας μας είναι αδιαπραγμάτευτα, γιατί τα καλύτερα που δεν έχουν έρθει, θα τα φέρουμε εμείς. Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μας για τον υγιή καιεποικοδομητικό διάλογο που έχουν μαζί μας, αλλά και τις υπηρεσίες που καθημερινά επισκεπτόμαστε. Θα συνεχίσουμε την επικοινωνία και τις επαφές μαςμε όλους, επαφές που αποτελούν το «οξυγόνο» για τη δημοτική μας αρχή!»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χαιρετισμός Δημάρχου Πρέβεζας κ.Νικόλαου Γεωργάκου στην μικρή δεξίωση για τους επίσημους προσκεκλημένους στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης Αγίου Χαραλάμπους

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας

Κώστας Παππάς

Σύλληψη 4 γυναικών που προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα τα ταξιδέψουν στο εξωτερικό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..