ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χιλιάδες επαγγελματίες στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο MetropolitanExpo. Χιλιάδες επαγγελματίες περιηγήθηκαν στα περίπτερα των μεγαλύτερων εταιρειών του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου και ενημερώθηκαν για τα νέα υλικά και τις καινοτομίες.
Η φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ήταν μία από τις μαζικότερες με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στις τρεις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου. Συμμετέχοντες και επισκέπτες ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις στους κλάδους των δομικών υλικών, των προϊόντων τσιμέντου, της θερμομόνωσης και στεγανοποίησης, των ειδών υγιεινής, των κουφωμάτων, των χρωμάτων, των δαπέδων – ψευδοροφών, των μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και των μηχανημάτων και άλλων σχετικών κατηγοριών του οικοδομικού τομέα.
Η ροή των επισκεπτών ήταν ασταμάτητη και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, με σκοπό την ενημέρωση, την λήψη προσφορών, τη σύναψη συμβολαίων αλλά και την δικτύωση με στελέχη των κατασκευαστικών εταιρειών.
Υψηλό ενδιαφέρον όμως υπήρχε και από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν πολλοί από κάθε τομέα και φρόντισαν να παρουσιάσουν όλα τα εξειδικευμένα υλικά και συστήματα, καθώς και τις τεχνικές εφαρμογές και υπηρεσίες που ήθελαν να δουν οι επισκέπτες.
Με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια
Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ απέδειξε πως είναι το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου και προωθεί την εξωστρέφεια, καθώς ανάμεσα στους επισκέπτες υπήρξαν και εκπρόσωποι μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού. Κλειδί αυτής της επιτυχίας ήταν το πρωτοποριακό πρόγραμμα HostedBuyersProgrammeτο οποίο έφερε στελέχη από 21 χώρες έτοιμα να συνάψουν νέες συμφωνίες και συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Σημείο αναφοράς όμως είναι και το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που κάλυπτε όλες τις ημέρες της διεξαγωγής. Αυτές που κέρδισαν το υψηλότερο ενδιαφέρον ήταν:
• Η ημερίδα «Το Ελληνικό Μάρμαρο», μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης.
• Τοσυνέδριοαρχιτεκτονικής «Architects Talk by Archisearch.gr», μεθέμα: Emerging realities // What’s Happening Out There?
• H ημερίδα«Συστήματα λύσεων θερμομόνωσης και στεγάνωσης», που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρειών Μόνωσης.
• Και το «Building Green Open Space» που παρουσίασε πλήθος workshops και case studies για την αρχιτεκτονική, την πράσινη δόμηση, τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, τα έξυπνα κτίρια και πολλά ακόμα.
Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ανανεώνει το ραντεβού της για τις 19 – 22 Οκτωβρίου 2023!

Related posts

Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Κώστας Παππάς

Ανοίγει ο δρόμος για χορήγηση δανείων με κρατική εγγύηση

Κώστας Παππάς

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Προς νέα παράταση η πληρωμή

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..