ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φρουτάκι Peaky Blinders

Τo φρουτάκι PeakyBlinders είναι όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά!
Εάν δεν έχετε δει τη σειρά, το Peaky Blinders είναι ένα δράμα που γυρίστηκε στο Μπέρμιγχαμ, κατά την περίοδο μεταξύ των δύο Παγκόσμιων Πολέμων.
Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται η φιλόδοξη οικογένεια εγκληματιών Shelby, που θα κάνουν τα πάντα, για να αποκτήσουν πλούτο, δύναμη και δόξα.
Οι κανόνες τού παιχνιδιού
Το παιχνίδι ακολουθεί ένα τυπικό μοτίβο.
Η PragmaticPlay έχει ορίσει το 5-κύλινδρο και 20 γραμμές απονομής. Το background είναι ορισμένο σε έναν πίσω σοκάκι, βρώμικο και γεμάτο καπνό.
Η μουσική μάς μεταφέρει στο κλίμα και την ατμόσφαιρα της εποχής. Η όλη φάση είναι πολύ… Peaky.
Όσον αφορά τη συνολική σχεδίαση, η Pragmatic έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αναφορικά με το πρώτο branded φρουτάκι της! 

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε:
κλασικά φρουτάκια δωρεάν
Σαν σύμβολα του παιχνιδιού δε θα μπορούσε να είναι άλλα απ’ τους χαρακτήρες τής σειράς. Θα δούμε, λοιπόν, τον MichaelGray, τον PollyGray, τον ArthurShelby και τον πολύ σκληρό ThomasShelby με το διάσημο καπέλο του!
Φρουτάκι PeakyBlinders: Συμπέρασμα
Η Pragmatic έχει φροντίσει να κάνει πολλές αναφορές παρμένες μέσα από τη σειρά, για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παίζετε.
Οι φαν θα πρέπει να μένουν ικανοποιημένοι από τις εικόνες που θα περάσουν μπροστά στα μάτια τους, αλλά και από τις αναφορές στη σειρά.
Ως κουλοχέρης, το φρουτάκι Peaky Blinders δεν έχει κάτι νέο ή υπερβολικά συναρπαστικό να προσφέρει. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις τής σειράς, η απόλαυση είναι μεγάλη.
Συνοψίζοντας, το φρουτάκι PeakyBlinders είναι πολύ καλό για τους θαυμαστές του!
Βρείτε εδώ φρουτάκια ΟΠΑΠ ΔΩΡΕΑΝ
Αν σας άρεσε η σειρά, είναι λογικό να ταυτιστείτε με τον κουλοχέρη αυτόν. Εκτός από τους χαρακτήρες που θα βλέπετε και θα γουστάρετε όμως, μην περιμένετε πολλά περισσότερα από το παιχνίδι.
Επίσης, εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια πολύ εμπεριστατωμένη αξιολόγηση για το NovibetCasino

Related posts

Κούλουμα στον Δήμο Νικολάου Σκουφά – Η παράδοση συνεχίζεται.

Κώστας Παππάς

Το νέο πρόγραμμα του Ρ/Φ σταθμού, MUSIC 101,5 δεσπόζει στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Το “Μουζικουέντο” της Χάρις Μέγα στην αίθουσα “Σκουφά”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..