• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τροχαίο Ατύχημα Μοτοσικλέτας με ΙΧΕ στην Άρτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο Ατύχημα Μοτοσικλέτας με ΙΧΕ στην Άρτα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11:45 το πρωί της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, στον κόμβο Σταδίου στην Άρτα.  Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧΕ (Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικό) όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης οδήγησε στην πτώση του μοτοσικλετιστή στο οδόστρωμα.

Άμεσα κλήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο προχώρησε στη διακομιδή του τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Ευτυχώς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η τροχαία Άρτας διεξάγει έρευνα για να καθορίσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, εξετάζοντας την ευθύνη και των δύο οδηγών, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η σύγκρουση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κιβωτός του Κόσμου: Άνοιξε η τραπεζική θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου στη Χίο

Κώστας Παππάς

Κατανομή: 17.960 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 115 νεκροί και 646 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ψάχνουν εταιρεία δολοφόνων πίσω από την εκτέλεση του Καραϊβάζ

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..