• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τραγωδία στη Λευκάδα: Θάνατος 54χρονου σε τροχαίο μία μέρα μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Λευκάδα: Θάνατος 54χρονου σε τροχαίο μία μέρα μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο

 

Μια αδιανόητη τραγωδία συντάραξε τη μικρή κοινωνία της Κατούνας στη Λευκάδα, όπου ένας 54χρονος άνδρας, ο οποίος μόλις είχε πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο, έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα την επόμενη κιόλας ημέρα. Το γεγονός αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και γεννά ερωτήματα για τις απρόβλεπτες ανατροπές της ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είχε νοσηλευτεί στη Θεσσαλονίκη και πήρε εξιτήριο στις 24 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στη Λευκάδα, βρήκε τραγικό τέλος, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στην περιοχή της Κατούνας.

Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος περιγράφουν τη σκηνή ως εφιαλτική. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που κατέληξε λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο οι λογαριασμοί και τα δρομολόγια με το ελικόπτερο

Κώστας Παππάς

Στα 6.862 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 55 νεκροί και 508 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Άρτα: Στην Π. Δ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου η υπόθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου μαθητή

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..