• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τραγωδία στην Πρέβεζα: Έβαλε φωτιά να ζεσταθεί και κάηκε ζωντανός
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Έβαλε φωτιά να ζεσταθεί και κάηκε ζωντανός

Ο 72χρονος που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα αδυνατούσε να απομακρυνθεί. Εξετάζεται αν είχε βάλει φωτιά για να ζεσταθεί αφού το σπίτι του δεν είχε ρεύμα.
Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα στην Τρίκορφο του δήμου Πάργας, Πρέβεζας, όπου ανασύρθηκε νεκρός 72χρονος από άντρες της Πυροσβεστικής, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία του.
Ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και εκείνη την χρονική στιγμής έλειπε ο αδερφός του που έμεναν μαζί, εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι και αδυνατώντας να απομακρυνθεί έχασε την ζωή του με φρικτό τρόπο.
Στο σημείο έσπευσε και επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα. Μεταξύ άλλων εξετάζεται η πιθανότητα να είχε βάλει φωτιά ο ηλικιωμένος για να ζεσταθεί αφού το σπίτι δεν είχε ρεύμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατάθεση Αναφοράς, σχετικά με Επιστολή του Επιμελητηρίου Άρτας, από την Όλγα Γεροβασίλη

Κώστας Παππάς

Και στην Ήπειρο το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Κώστας Παππάς

21χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..