• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τραγωδία με μία νεκρή και σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στη Γέφυρα Καλογήρου στην Άρτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία με μία νεκρή και σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στη Γέφυρα Καλογήρου στην Άρτα

Σοβαρό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου στη Γέφυρα Καλογήρου στο ύψος της ΒΙΚΗ. Αυτοκίνητο ΤΑΞΙ προερχόμενο από Πρέβεζα στο οποίο επέβαιναν εκτός από τον οδηγόδύο ακόμη άτομα, κόρη με τη μητέρα της συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινα 2 αδέλφια από το Θεσπρωτικό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η κόρη από το πρώτο όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα της ενώ από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά τα δύο αδέλφια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διευκρινίσεις για την πρόσκληση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid-19»

Κώστας Παππάς

Υπεγράφη η μελέτη για το έργο «Ύδρευση Υψηλής Ζώνης Γραμμενίτσας»

Κώστας Παππάς

Να υπάρξει συνεργασία για να περάσει το δίκτυο του φυσικού αερίου, τώρα που υλοποιούνται τα έργα ανάπλασης, ώστε να μην γίνουν πάλι εκσκαφές στο κέντρο της πόλης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..