ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τμήμα Γεωπονίας έκοψε την βασιλόπιτα

Την Πέμπτη 7-2-2019 το μόνιμο και το έκτακτο ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος Γεωπονίας είχαν τη χαρά να βρεθούν και να κόψουν την βασιλόπιτα για το 2019 σε κεντρικό εστιατόριο της Άρτας. Λόγω της αθρόας προσέλευσης, η μία βασιλόπιτα αποδείχθηκε μικρή και επιστρατεύτηκε αμέσως και δεύτερη για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του Τμήματος. Τυχεροί ήταν οι επιστημονικοί συνεργάτες κ. Παναγιώτης Λέκκας και κ. Αχιλλέας Καραμούτσιος που ανέσυραν τα φλουριά και τους ευχόμαστε καλή πορεία με υγεία στην προσωπική και επιστημονική τους ζωή.


Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν νέο ραντεβού για τις απόκριες, βλέποντας την επιτυχία αυτής της συνάντησης που συγκέντρωσε 47 μέλη του Τμήματος. Την εκδήλωση προλόγισε η κοσμήτορας της Σχολής κ. Αθηνά Τζώρα, που ευχήθηκε μακροημέρευση και ζωντανή και ενεργητική πορεία για το Τμήμα και για όλους τους παρευρισκόμενους μέσα στο 2019. Ιδιαίτερη μνεία χρήζει για τους πρωτεργάτες της εκδήλωσης κας Κωνσταντίνας Νικολάου, της κας Ευαγγελίας Τσούμπα και της κας Ευαγγελίας Γκούβα που υπήρξαν και οι υποκινητές της εκδήλωσης.
Καλή χρονιά για όλους και για όσους αγαπούν το Τμήμα και τους ανθρώπους του που φυσικά είναι αμέτρητοι.


Και του Χρόνου.

Related posts

Ανοίγουν κλειστά στόματα για το έγκλημα! Επιχειρηματίας ο 44χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τη γυναίκα του

Κώστας Παππάς

Θερινό ωράριο στην αγορά της Άρτας

Κώστας Παππάς

Η δικαστική απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα στα ενοχλητικά διαφημιστικά τηλεφωνήματα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..