ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά και στην Άρτα

Η Εργατική Πρωτομαγιά τιμήθηκε και στην Άρτα με επίκεντρο το Εργατικό Κέντρο όπου έγινε η συγκέντρωση των εργαζομένων και από εκεί ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της πόλης.
Το πρόγραμμα της απεργιακής συγκέντρωσης ξεκίνησε με μικρή συναυλία από μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του υπό ίδρυση παραρτήματος στην Άρτα. Χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας Βαγγέλης Μπέτσας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δ. Αρταίων Νίκος Μάζης ενώ εκ μέρους του Ε.Κ.Α μίλησε το μέλος της διοίκησης Πάνος Κώτσης.
Ακολούθησε η πορεία στο κέντρο της πόλης με βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο» καθώς οι εργαζόμενοι και τα συνδικαλιστικά σωματεία αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο που σχεδιάζει η Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι φέτος η Εργατική Πρωτομαγιά γιορτάστηκε σε δύο δόσεις. Η ΓΣΕΕ γιόρτασε την επίσημη αργία την Τρίτη 4 Μαϊου ενώ στη σημερινή απεργία συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, το ΠΑΜΕ, ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία. Την απεργία στις 6 Μάη στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Related posts

Επιδοτούμενη φύλαξη παιδιών: Νέα δράση ΕΣΠΑ για παιδιά έως 12 ετών – Δικαιούχοι

Κώστας Παππάς

Τελετή μνήμης Κομμένο 2020 στα 77 χρόνια της μεγάλης σφαγής

Κώστας Παππάς

Νέος γύρος απολυμάνσεων από τον Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..