ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζένη Ταπραντζή για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Ψυλλιά

Ο φίλος, ο συναγωνιστής μας Χρήστος Ψυλλιάς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…στην ωριμότητα της ζωής του σταμάτησε το ρολόι του δικού του χρόνου. Με τον Χρήστο ξεκινήσαμε μαζί το μεγάλο ταξίδι για την «Άρτα της ζωής μας», από την πρώτη στιγμή, εκείνο το βράδυ πριν από ενάμιση χρόνο που ζήσαμε το όνειρο. Κι είχαμε βρεθεί χρόνια πριν στις γειτονιές της αγαπημένης μας Πόλης, μεγαλώσαμε, ζήσαμε και παλέψαμε γι αυτή, σε κάθε σοκάκι της, συγχρωτιστήκαμε την ανάσα της. Με ηχηρή παρουσία, σεμνότητα στην παρέμβασή του και απεριόριστο σεβασμό στην γνώμη των συναγωνιστών του, δεν κουράστηκε στην κοινή μας προσπάθεια μέχρι το τέλος του. Είμαστε συγκλονισμένοι…συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλή δύναμη σε εμάς να συνεχίσουμε χωρίς εκείνον το ταξίδι μας, χωρίς το χαμόγελό του, δίχως τα πειράγματά του, χωρίς το ιδιαίτερο χρώμα στις παρεμβάσεις και την παρουσία του, χωρίς τις έντονες ανησυχίες του για την Άρτα μας, που γεννούσε άμεσες θέσεις για όλα.
Άφησε και την ζωή του και εμάς στην μέση του δρόμου…
θα είναι πάντα κοντά μας!

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής της <<Δημοτικής Αναγέννησης>> και η γραμματεία της παράταξης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας στα δίκτυα ύδρευσης των Δ.Ε. Αμβρακικού, Βλαχερνών και Φιλοθέης προϋπολογισμού 1.726.086,20 ευρώ

Κώστας Παππάς

Οι 10 νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο “Αρχέλων” ισχυροποιεί την παρουσία του στην περιοχή της Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..