ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζάμπολ στο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Άρτας

Ξεκινά την Κυριακή το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νομού Άρτας που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 16 ομάδες, αριθμός αυξημένος σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι αγώνες θα γίνουν τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου, όσο και στο νέο Κλειστό στους Κωστακιούς (Τ9).
«Συνεχίζουμε φέτος, για δεύτερη χρονιά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι, με στόχο να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα, με φόντο τον αθλητισμό. Είναι πολύ ευχάριστο που το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο διευρυμένο, με περισσότερες ομάδες και περισσότερους αθλητές από πολλούς επαγγελματικούς κλάδους. Μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά και να ξεφύγουμε από τη σκληρή καθημερινότητα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.


Στο 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα συμμετέχουν 16 ομάδες και συγκεκριμένα: ENGINEERS,
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ RIVER HAWKS, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ_ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ_ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΤΑΣ, ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΡΤΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ.

Το πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου και κατόπιν θα ξεκινήσουν τα Playoffs. Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr, ενώ έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook με την ονομασία «Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΑΡΤΑΣ», όπου αναρτώνται τα αποτελέσματα και τα νέα.

Related posts

ΠΑΟΚ: Το τεράστιο πανό που «έκλεψε» την παράσταση στην Τούμπα

Κώστας Παππάς

Σοκάρει η πτώση Νορβηγού σκιέρ Ντάνιελ Αντρέ Τάντε, ο οποίος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Κώστας Παππάς

Οι αποφάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τελετής Αφής ενόψει της Ολυμπιακής Φλόγας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..