• Home
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Τεχεράνη: Νεκροί οι 180 επιβαίνοντες του ουκρανικού Boeing 737 που συνετρίβη
ΚΟΣΜΟΣ

Τεχεράνη: Νεκροί οι 180 επιβαίνοντες του ουκρανικού Boeing 737 που συνετρίβη

Ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737 με τουλάχιστον 180 επιβαίνοντες το οποίο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης με προορισμό το Κίεβο συνετρίβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος λίγη ώρα μετά την απογείωσή του. Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών από τη συντριβή δεν υπάρχει ούτε ένας επιζών καθώς το αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά τη συντριβή τους.
Σύμφωνα με τον Ρεζά Τζαφαρζαντέχ, εκπρόσωπος του ιρανικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, το Μπόινγκ της Ukraine International Airlines αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και συνετρίβη.
“Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά (…). Στείλαμε συνεργεία [των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης] και (…) μπορεί να καταφέρουμε να σώσουμε κάποιους επιβάτες”, είπε από τη δική του πλευρά ο Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν, στην κρατική τηλεόραση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αμβρακικός – Βίντεο με το Superyacht Bayesian στην Πρέβεζα 10 μέρες πριν το τραγικό ναυάγιο

Κώστας Παππάς

Halyna Hutchins: Ποια είναι η 42χρονη που έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Κώστας Παππάς

Γλυπτά του Παρθενώνα: Οι Times στο πλευρό της Ελλάδας – «Πρέπει να επιστραφούν»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..