ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σώθηκε από τη βύθιση το “Καλλιστώ”

 Στις 07:30 εμπορικό πλοίο που μετέφερε κοντέινερ το χτύπησε και του έκοψε την πρύμνη! Ρυμουλκείται με κλίση στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας.

Σοκάρουν οι εικόνες της τσακισμένης πρύμνης του πλοίου “Καλλιστώ”, του ναρκοθηρευτικού του Το εμπορικό πλοίο Maersk Launceston, με σημαία Πορτογαλίας, που μετέφερε κοντέινερ και είχε ξεκινήσει από την Ψυττάλεια για το Τσανάκαλε, έπεσε πάνω στο “Καλλιστώ” του Πολεμικού Ναυτικού που εκείνη την ώρα είχε φύγει από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το εμπορικό πλοίο να χτυπήσει στη πρύμνη το “Καλλιστώ” και να καταστρέψει την πρύμνη του.

Ξεκίνησε πριν από λίγο η ρυμούλκηση του ναρκοθηρευτικού «Καλλιστώ», στο οποίο σημειώθηκε ελεγχόμενη εισροή υδάτων μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο MAERSK LAUNCESTON που μετέφερε κοντέινερ έξω από το λιμάνι του Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε Δημοτικό Σχολείο της Άρτας – Τι λέει ο Διευθυντής του Σχολείου

Κώστας Παππάς

Κλειστή η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας – Ο ΥΠΕάρχης της 6ης ΥΠΕ νίπτει τας χείρας του

Κώστας Παππάς

Έρευνες σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων στην Ήπειρο – Τέσσερις Συλλήψεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..