• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συνελήφθη στην Ήπειρο για απόπειρα θανάτωσης αδέσποτων ζώων
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη στην Ήπειρο για απόπειρα θανάτωσης αδέσποτων ζώων

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες)
Συνελήφθη σήμερα (19-10-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας, εντόπισαν σε σημεία πλησίον της κατοικίας του κατηγορούμενου (6) τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες), που είχε τοποθετήσει για τη θανάτωση αδέσποτων ζώων.
Τα τεμάχια κρέατος κατασχέθηκαν προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δυναμική Παρουσία του Epirus XR Center – HCILAB – DIT UOI και του IEEE Student Branch UOI | Arta στην 11η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Κώστας Παππάς

Άρτα:Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη

Κώστας Παππάς

Παραβατικότητα στην Άρτα – Τι λένε οι πολίτες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..