• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με τον Βουλευτή Γιώργο Στύλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με τον Βουλευτή Γιώργο Στύλιο

Την 19-01-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στύλιο Γεώργιο όπου αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας.
Του τονίσαμε τη αναγκαιότητα να είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειές μας, αρχής γενομένης της επιτακτικής ανάγκης ενίσχυσης της Διευθυνσής μας εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024, καθώς στη Διεύθυνσή μας αρκετοί αστυνομικοί έχουν ήδη συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να αναμένεται ένας σημαντικός αριθμός συνταξιοδοτήσεων λόγω ορίου ηλικίας. Επίσης τον ενημερώσαμε και ζητήσαμε την παρέμβασή του για τις σημαντικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχουν στη Διεύθυνσή μας.
Από την πλευρά του, ο κ. Στύλιος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Για το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τα χωριά του Αμβρακικού «βαριανασαίνουν».

Κώστας Παππάς

Επίσκεψη της “Δημοτικής Αναγέννησης” στο Γηροκομείο της Άρτας

Κώστας Παππάς

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια – Επειδή, η δημόσια Δημοτική δομή δεν είναι εργαλείο και ιδιωτική επιχείρηση προεκλογικής καμπάνιας…

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..