• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συμμετοχή Σωματείων Συνταξιούχων στην κινητοποίηση 9 Νοέμβρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμετοχή Σωματείων Συνταξιούχων στην κινητοποίηση 9 Νοέμβρη

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΙΚΑ – OAEE (ΤΕΒΕ – ΤΣΑ)(ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΑ – των 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ)

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του σωματείουσυνταξιούχων ΟΑΕΕ ( ΤΕΒΕ-ΤΣΑ ) καλεί τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος στον απεργιακό ξεσηκωμό των εργαζομένων όλης της χώρας στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα .
Να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας , και τα εγγόνια μας στον δίκαιο αγώνα που δίνουν στης 9 Νοέμβρη , στο παλιό ΚΤΕΛ στις 10:30 π.μ. .
Να απαιτήσουμεότι άδικα μας έχεικλαπεί
Να δοθούνουσιαστικέςλύσεις, από τις τεράστιεςπερικοπές που έχουμευποστεί τα τελευταίαδεκατρίαχρόνια από όλες της κυβερνήσεις που παρέλασαν από την χώρα μας, στα δικαιώματα, στις συντάξιμεςαποδοχές, στα δώρα το ΕΚΑΣ κοινωνικέςπαροχές, την υγεία τα φάρμακα που είναι πληρωμένα με τον αγώναμας ,δεν τα χρωστάμε σε κανένανδανειστήδεν τα βάζουμε υποθήκη σε κανένα ΤΑΥΠΕΔ , τα διεκδικούμε και τα απαιτούμε στο σύνολο τους
Επειδή οι ανατιμήσεις μας έχουναφαιρέσειακόμα μια σύνταξη, στο ύψος του πληθωρισμού,Να απαιτήσουμε αυξήσεις στις συντάξειςστις Κύριες και Επικουρικές , και την ενσωμάτωση της λεγόμενης και απαράδεκτηςπροσωπικήςδιαφοράς στις καταβαλλόμενεςσυντάξεις μας .
Να απαιτήσουμε να μας αποδοθούνάμεσα τα αναδρομικά του 11μηνου 2015-2016 σε όλουςτους συνταξιούχουςδίχωςδιακρίσεις και προαπαιτούμε
Να απαιτήσουμε να μας δοθούνάμεσα οι συνδρομέςπέντεχρόνων που μας έχουν παρακρατηθει για την λειτουργία των συνταξιουχικών οργανώσεων μας , γιατί οι συνταξιούχοι οικειοθελώς και με την θέλησητους τιςπληρώνουν
Να βάλουμεπλάτη και ‘μείς για να μην γίνει ο χειμώνας (που μας προετοιμάζουνε από την άνοιξη) βαρύς για τις τσέπες μας , αλάνα γίνει βαρυχειμωνιά για αυτούς και τους πέριξ αυτών που υπηρετούν
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ( που μετά από 3,5 χρόνιαπροσπαθειών να συναντηθούν οι συνταξιουχικές οργανώσεις) να μας απαντήσειγιατί ηαπόδοση των κλοπιμαίων είναι δημοσιονομικόκόστος( εισφορές 40 χρόνων και πλέον που είναι πληρωμένα με κόπο και στερήσεις) , και για τις αεροπορικέςεταιρείες , τα κανάλια , τα ανύπαρκτα ιντερνετικα σαιτ , κλινικάρχες , ξενοδόχους ,εφοπλιστές , εταιρίεςδιοδίων με τον κατάλογο να είναι από την Πρέβεζαμέχρι την Αθήνα, δεν υπάρχειδημοσιονομικόκόστος;
Προειδοποιούμε του ΚΥΡΙΟΥΣ να σταματήσουν τον κατήφορο του αυταρχισμού, που σαν τρελόφορτηγό με σπασμένα φρέναπέφτειπάνω στις δίκαιεςδιεκδικήσειςκαι δικαιώματα , στην αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του ελληνικούλαού . Πολιτικοποιούνόσουςαντιστέκονται και διεκδικούν τα δίκια τους , ακόμα και σε αυτούςπου μέσα στην πανδημία ο πρωθυπουργός με την κυρία Μαρεβα παρακινούσαν να ανάψουμε τα φώτα και να χειροκροτούμε τους υγειονομικούς για το έργο τους .Σήμερα που ογιατρόςδιεκδικείπράγματα για να κάνεικαλύτερα την δουλειά του για να σώζειπερισσότερους από τον χάρο είναι εγκληματίας του κοινούποινικούκώδικα .Προκαλούν και ενεργοποιούντο πρώτο«διαδηλωτοδικείο», στέλνοντας τηνεπιστήμοναγιατρό και πρόεδροτης ΟΕΝΓΕΡέτζιου Αφροδίτη στο ποινικόδικαστήριογια πιο έγκλημα; τον πρόεδρο της μαλαματίνας στο αυτόφωρογιατίδιεκδικεί το μεροκάματο σε νόμιμη απεργία, στονΠαπαστράτο ,στην λυρικήσκηνή , πετρέλαιαΚαβάλας ,τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βάλσαμο Συρίγογιατί διεκδικεί να μην χάσει εργαζόμενος το σπίτι του , και εδώ κατάλογος μακρύς και βαρύς ΚΥΡΙΟΙ .
Η στάμνα που πάει για νερό μα φορά θα σπάσει ! Το λέμεξεκάθαρα: η σταθερότητα της <<αξιόπιστηςκυβερνητικήςδύναμης>> , η νομιμότητα και η τάξη που προσπαθούν να επιβάλουνδενείναι νόμιμη.Κλέβουν εμάς που πληρώσαμε στο ακέραιο τις εισφορές μας . Από τα παιδιά μας κλέβουν από το μεροκάματό τους και τα δίνουν στους <<επενδυτές>> της πράσινης ενέργειας , και στους άλλους <<επενδυτές>> επειδή δεν έχουν οι κακομοίρηδες .
Συνάδελφεσυνταξιούχε η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο .Πρόβλημα από το να γράφουμεφάρμακα .Πρόβλημανα πάμε στον γιατρό. Πρόβλημαστο Νοσοκομείο, γιατί δεν προσλαμβάνουνεπαγγελματίεςυγείας.Πρόβλημα με στοφούρνο , τον μανάβη , τον μπακάλη , στην ΔΕΗ , γιατίη σύνταξηφτάνειμέχρι της 10 του μήνα. πρόβλημα, πρόβλημαπερικοπές.Έχουμε πλέον μπουκώσει από τις υποσχέσεις των Μαυρογιαλούρων .
Συνάδελφε αυτό το χάλι του περίμενε για τις καλύτερεςμέρες θα το επιτρέψουμε ; γιατί από το πολύ περίμενε ούτε ο χάρος δεν θα προ κάμει να μας πάρει .
Συνάδελφε το σωματείο σου σε καλεί να πάρειςμέρος με όλες σου τις δυνάμεις που σου έχουναπομείνειαπό αυτό το χάλι που ζούμε, στην γενικήαπεργία στης 9 Νοέμβρη .
Και στην σύσκεψη των σωματείων που οργανώνεται στο Εργατικό Κέντρο στην τέταρτη 26-10-22 7 μ.μ. για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία της απεργίας 9 Νοέμβρη .
Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς και όχι του αγώνα ας το λάβουνσοβαράυπόψητους , και ας αναμετρηθούμε στα ( μαρμαρένιααλώνια που λέει και ο ποιητής ) μαρμαρένιαιερά και αναντικατάσταταπεζοδρόμια και όσους δουν στο πεζοδρόμιοκαι μετρήσουν πόσοι είμαστε ανά τετραγωνικό ας τους βάλουν στη νιοστή για να δουν το μπόι τους
Να βροντοφωνάξουμε για τα παιδιά μας για τα εγγόνια μας Γενικό Ξεσηκωμό να μην πληρώσει ξανά ο Λαός
Υ.Γ. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως <<δεν θα Συμμορφωθώ μεν προς τας Υποδείξεις σας>> σε όποιο νόμο και να φέρετε αντιλαϊκό

Το Διοικητικό Συμβούλιο Του Σωματείου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιώργος Στύλιος: «Ένα καλό νέο για την Άρτα! Χρηματοδοτούμε τη κατασκευή 7 μικρών αρδευτικών έργων

Κώστας Παππάς

Τέλος τα mini lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας – Επανέρχεται η μουσική και ο χορός στα τραπέζια χωρίς αποστάσεις

Κώστας Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για την ακαρπία και τις επιπτώσεις για τους ελαιοπαραγωγούς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..