• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Στο Π.Γ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων η 25χρονη από το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο Π.Γ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων η 25χρονη από το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο

Στο Π.Γ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε η 25χρονη οδηγός  τους ενός ΙΧΕ του χθεσινού θανατηφόρου τροχαίου στην Αμφιθέα Άρτας με κατάγματα στο δεξί χέρι, αριστερό πόδι και τραύμα στο κεφάλι. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 19:25 το βράδυ της Κυριακής στο 146ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στην Αμφιθέα Άρτας (στο ύψος της Ταβέρνας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ») όταν ΙΧΕ με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία και επιβαίνοντες την 25χρονη οδηγό και έναν 26χρονο συνοδηγό από την περιοχή της Αμφιλοχίας, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΕ με κατεύθυνση προς Άρτα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε ως αποτέλεσμα να χάσει της ζωή του ο 49χρονος οδηγός Β.Μ. από τη Φιλοθέη Άρτας.   

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η τοποθέτηση του Υπεύθυνου του Τομέα Υγείας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ν. Άρτας κ. Γόγαλη Θεόδωρου στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. κ. Στύλιου Γεώργιου.

Κώστας Παππάς

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 12 Αυγούστου

Κώστας Παππάς

Στα 7.108 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 93 νεκροί και 612 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..