• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ «Climate Action starts from Local Level»

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας από 6 μέχρι 12Οκτωβρίου 2024. Η εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Climate Action starts from Local Level». Στο πρόγραμμα που είχε βασικό θέμα και τίτλο «Ecophobia» συμμετείχαν 6 χώρες: Ρουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία και Τουρκία.
Οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τα κυριότερα μνημεία της Κωνσταντινούπολης και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πολιτιστικά επιτεύγματα αιώνων με διαφορετική κουλτούρα που ωστόσο συνυπάρχουν αρμονικά στο περιβάλλον.Πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια και παρουσιάσεις στο σχολείο υποδοχής σχετικά με το θέμα «Ecophobia» και με το βαθμό υλοποίησης πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος
Οι εμπειρίες που αποκόμισαν μαθητές και εκπαιδευτικοί ήταν μοναδικές, ενισχύοντας την επιθυμία τους να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιώντας ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάνω από 400 δρομείς στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Παρέμβαση Περιφερειάρχη στο Υπουργείο Παιδείας για τα δημοτικά σχολεία των ορεινών περιοχών

Κώστας Παππάς

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..