• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Αυτοκτονία 58χρονης σε πηγάδι συγκλονίζει την τοπική κοινωνία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Αυτοκτονία 58χρονης σε πηγάδι συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της ενότητας Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου η είδηση της αυτοκτονίας μιας 58χρονης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε πηγάδι του χωριού, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της και τους κατοίκους της περιοχής.
Η σορός της εντοπίστηκε από συγγενικά της πρόσωπα και ανασύρθηκε περί τις 10 το πρωί σήμερα. Η οικογένεια ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και αστυνομία. Οι πρώτες ενδείξεις και η έρευνα που ακολούθησε κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.
Η 58χρονη γυναίκα εργαζόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών και επισκεπτόταν περιστασιακά το χωριό, όπου διατηρούσε δεσμούς με συγγενείς και φίλους. Οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό περιστατικό και εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της γυναίκας, η οποία περιγράφεται ως ευγενική και αγαπητή από όλους.
Η σορός της θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.
Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην οικογένεια της γυναίκας αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα του χωριού
Η απώλεια της 58χρονης γυναίκας είναι ένα τραγικό γεγονός που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Η θλίψη και η οδύνη είναι αισθητές σε κάθε γωνιά του χωριού, ενώ η ανάγκη για αλληλοϋποστήριξη και ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάσχα στο χωριό με self test και μία μόνο μετακίνηση

Κώστας Παππάς

Σοκάρουν οι νέες εικόνες από τα Τέμπη – Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός

Κώστας Παππάς

Νεκρός καταστηματάρχης ζήτησε σε πελάτη να βάλει μάσκα και αυτός τον σκότωσε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..