• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σοβαρό Τροχαίο στην Εγνατία Οδό προς Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο επιβατών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό Τροχαίο στην Εγνατία Οδό προς Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο επιβατών

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τις διασώστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό των επιβατών από το όχημα.

Ο πρώτος επιβάτης, ένας νεαρός άνδρας περίπου 20 ετών, απεγκλωβίστηκε με επιτυχία από τους διασώστες. Παρά το σοκ του ατυχήματος, ο νεαρός φαίνεται πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει ήδη παραδοθεί στο ασθενοφόρο για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Ωστόσο, οι εξελίξεις για τον δεύτερο επιβάτη είναι ανησυχητικές. Μια γυναίκα, περίπου 50 ετών, βρίσκεται εγκλωβισμένη στο όχημα και, σύμφωνα με πληροφορίες του  arta2day.gr, δεν έχει τις αισθήσεις της. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό της, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραμένει σε ετοιμότητα για να της παράσχει άμεσα ιατρική φροντίδα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δολοφονία στην Άρτα: «Ήταν η κακιά στιγμή, θόλωσα, ζητώ συγνώμη» – Τα πρώτα λόγια του 29χρονου δράστη

Κώστας Παππάς

Τρία καταδυτικά πάρκα σε Πρέβεζα – Πάργα – Σύβοτα

Κώστας Παππάς

Έσπασε το φράγμα των 30.000 κρουσμάτων – Εκτόξευση θετικότητας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..