ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό στην Άρτα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024, στην περιοχή του Σκοπευτηρίου στην Άρτα. Το περιστατικό συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο Δ.Χ. ΤΑΞΙ συγκρούστηκε στο πίσω μέρος ενός προπορευόμενου φορτηγού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ΤΑΞΙ, ο οποίος υπέστη τραύμα στο πόδι. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Ιλαροκωμωδία» στα social media εν καιρώ πανδημίας…

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη με Ιερό Ευαγγέλιο, εικόνες και αρχαία νομίσματα

Κώστας Παππάς

Εκτεταμένες και επαναληπτικές απολυμάνσεις στους οικισμούς των Ρομά

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..