• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σε κρίσιμη κατάσταση η 12χρονη από την Πρέβεζα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση η 12χρονη από την Πρέβεζα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών η 12χρονη που μεταφέρθηκε από την Πρέβεζα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αφού είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο των ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί επιχείρησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της, με το πρώτο 24ωρο να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της υγείας της.
Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στο πλευρό της βρισκόταν ο εντατικολόγος, υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης και το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.
Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα της Πρέβεζας, η 12χρονη μαθήτρια λίγο πριν την παράσυρσή της είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε μισθωθεί για την μεταφορά μαθητών.
Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων στο ύψος της Νέας Σαμψούντας.
Το αυτοκίνητο οδηγούσε μια 23χρονη η οποία συνελήφθη αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, μαζί με μέλη της θεατρικής ομάδας “Υπόθεσις 19” επισκέφτηκε τον σύλλογο “Αγκαλιά”

Κώστας Παππάς

Με διήμερες εκδηλώσεις τίμησε η Άρτα τη μνήμη της Εβραϊκής Κοινότητας Άρτας

Κώστας Παππάς

Δεν τα κατάφερε ούτε η 25χρονη οδηγός του μοιραίου ΙΧ – Έφυγε από τη ζωή μετά την 19χρονη φίλη της

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..