• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σε αυξημένη ετοιμότητα Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία και Λιμενικό – Η σύσκεψη μετά τις δηλώσεις Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αυξημένη ετοιμότητα Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία και Λιμενικό – Η σύσκεψη μετά τις δηλώσεις Ερντογάν

Ευρεία σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ, στην οποία αποφασίστηκε να τεθούν σε αυξημένη ετοιμότητα Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία και Λιμενικό.
Μετά τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα ανοίξει την στρόφιγγα και θα πλημμυρίσει Ελλάδα και Ευρώπη με 5 εκατ. πρόσφυγες, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ, υπό τον Αρχηγό, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η λήψη προληπτικών μέτρων με ιδιαίτερη έμφαση στην επαύξηση της επιτήρησης χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας μας με την Τουρκία, στην αυξημένη ετοιμότητα, καθώς και στην άμεση αναφορά περιστατικών από τις μονάδες της παραμεθορίου που αφορούν σε αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.
Όλα τα παραπάνω έγιναν σε συντονισμό με τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) για την αξιοποίηση της Τεχνητής Λίμνης Πουρναρίου

Κώστας Παππάς

Κώστας Μπάρκας: Έρχονται δύσκολες μέρες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις αν δεν πάρει τώρα αποφάσεις η κυβέρνηση

Κώστας Παππάς

Επίκαιρη Επερώτηση βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία για την έξαρση των φαινομένων οπαδικής βίας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..