• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή – Για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή – Για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Οι κύριοι και οι κυρίες που θέλουν να «σώσουν» για μια ακόμα φορά τον τόπο και είναι εν’ ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, εδώ και πολύ καιρό είναι απόντες από την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων,
Ειδικά οι δυο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου(23 Αυγούστου 2023 και 6 Σεπτεμβρίου 2023), πραγματοποιήθηκαν στα όρια της απαρτίας ( 17 παρόντες από τους 31) εκ των οποίων παρόντων, 4 είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της δικής μας παράταξης και της Λαϊκής Συσπείρωσης, απόντος του Δημάρχου κ.Τσιρογιάννη, απόντος του κ.Σιαφάκα και του συνόλου της δημοτικής του ομάδας, απόντος του κ.Παπαλέξη, απούσας της κ.Ταπρατζή, απόντος (σχεδόν μονίμως) του κ.Μπαλάγκακαι χωρίς κανενός είδους δημοσιότητα.
Γι’ αυτούς, είναι προφανές ότι όταν «λείπουν» οι «μεγάλοι αρχηγοί», δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει δημοσιότητα στα Δημοτικά Συμβούλια!
Η δε θεματολογία των εισηγήσεων, οι οποίες κατά ένα μεγάλο ποσοστό έρχονται ακόμα και μισή ώρα πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στα εν ΄λόγω Δημοτικά Συμβούλια, βρίθει προτάσεων απευθείας αναθέσεων, «προσλήψεων» εποχικού προσωπικού με 2μηνες συμβάσεις ( εκτός ΑΣΕΠ), τροποποιήσεων προϋπολογισμού, παρατάσεων έργων κλπ κλπ.
Καταγγέλλουμε την χρόνια αποχή από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καταγγέλλουμε την υποβάθμιση και την απαξίωση της λειτουργίας του οργάνου από τους επικεφαλής και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων ( είναι ακόμα άραγε; )
Καταγγέλλουμε την μη-ύπαρξη δημοσιότητας των συνεδριάσεων.
Είναι δικαίωμα των δημοτών και η ενημέρωση τους και η λειτουργία των οργάνων.
Άρτα, 8 Σεπτεμβρίου 2023
Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έξι έργα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος προς υλοποίηση μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Κώστας Παππάς

Στην Άρτα το 43ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Ακτινιδίου

Κώστας Παππάς

Άρτα: Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου σε Ιερό Ναό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..