Προφίλ

admin

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της δημοσιογραφίας και στο «πέρασμά» της στον κόσμο του Διαδικτύου και της τεχνολογίας δημιουργήσαμε τον διαδικτυακό τόπο www.arta2day.gr

Η καθημερινή ενημέρωση από το διαδίκτυο έχει μπει ολοένα και περισσότερο στη ζωή του κοινού έχοντας ως πλεονέκτημα την άμεση ενημέρωση. Το arta2day.gr είναι τόπος επαγγελματικής συνάντησης δημοσιογράφων που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επιχειρήσουν – μέσω του διαδικτύου, να ενημερώνουν το κοινό με ειδήσεις που αξίζει να γνωρίζει κανείς, με ειδήσεις που έχουν ειδικό βάρος.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα μέσα από την διεύθυνση www.arta2day.gr να ενημερώνονται για όλη την επικαιρότητα τόσο σε τοπικό και εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με ειδήσεις για την πολιτική, την οικονομία, το περιβάλλον, τον κόσμο, τα media, τον αθλητισμό και την καθημερινότητά μας. Αυτές τις ειδήσεις, με επισημάνσεις και σχόλια, με όλο το παρασκήνιο, θα μεταδίδουμε γρήγορα, απλά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Στη διαδικτυακή αυτή πύλη δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και τη φιλική παρουσίαση του δημοσιογραφικού υλικού. Επίσης δόθηκε μεγάλη προσοχή στην εξασφάλιση ταχύτατης απόκρισης και στην ενισχυμένη ασφάλειά της.

Ζητούμε: Τη συνεργασία όλων σας με μόνο σκοπό την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρηση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι σημαντικό συμβαίνει στο τηλ.: 2681022759 e-mail: arta2day@gmail.com – Μακρυγιάννη 3 Άρτα Τ.Κ. 47100

Για την καθημερινή ενημέρωσή σας, επιλέξτε: www.arta2day.gr
Διευθύντρια
Μαρία Παπαθεοδώρου

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..